Loesje!

Bijeenkomst 16 november 2021 Loesje

De bijeenkomst is ruim van tevoren gepland, maar tot op het laatste moment was het niet duidelijk of de Coronamaatregelen roet in het eten zou gooien. Gelukkig kon het toch doorgaan. In ’t Handelshuys in Uden worden we door het doolhof van gangen en ruimtes geleid naar de ruimte van Repair Café - en Maakplaats Uden waar we op gepaste afstand en na het checken van het coronavaccinatiebewijs elkaar kunnen begroeten.

’t Handelshuys is dé plek in Uden voor (startende) ondernemers die willen creëren met hun handen, maar wij gaan aan de slag met ons brein. Samen met Floor, vrijwilliger bij Loesje, worden we aan het werk gezet met woorden; associëren, omdraaien, overdrijven, en vergelijken… er komt van alles aan bod. Zonder gevulde maag is het moeilijk denken maar KomPokebowls en BEIMEI eten  (zie website www.tHandelshuys.nl) loste dit probleem op een heerlijke manier op. Het werd een creatieve avond waar we genoten hebben van elkaars spitsvondigheid en verrassende uitspraken.

N.B. Twee van die teksten zijn uitgekozen door de Loesje organisatie om op een poster af te drukken. Dit zijn ze geworden:

Poster 1Poster 2