Verslag Lustrum 22 juni 2019

DIVA_Lustrum_2019_4

Verslag Lustrum 22 juni 2019

Zoals het hoort bij een Lustrum werden we, als DIVA’S gekleed, sjiek ontvangen op Kasteel Maurick in Vught.

De prachtige gebakjes stonden al te pronken op het buffet, waar Madeleine en Anjo al klaar stonden om iedereen een broche op te spelden met HOERA! 25 om te ondersteunen hoe speciaal het is om deze mijlpaal te bereiken....

Na dit ontvangst waarbij allerlei herinneringen opgehaald werden, togen we naar een andere zaal waar een heerlijke lunch te wachten stond.

Voordat we er erg in hadden kregen we al het sein dat er een busje klaar stond om ons naar Hilvarenbeek te rijden voor ons bezoek aan ’t Schop.
We maakten nog snel een groepsfoto voor het Kasteel en togen met z’n allen naar het busje. Toch een beetje het schoolreisjes gevoel…..

In Hilvarenbeek kregen we uitgebreid verslag over het hoe en waarom biologisch/dynamisch voedsel verbouwen.
Zeer interessant, zeker gezien het feit dat er een aantal DIVA’S veel wisten van de agrarische sector en er zelfs in zijn opgegroeid!
Indrukwekkend was het verhaal over de koeien en stier, die zonder allerlei preventieve behandelingen kern gezond zijn en een prachtig leven hebben zoals het uiteindelijk hoort.

De uitdaging om met z’n allen TAPAS te maken zorgde voor de nodige hilariteit en creativiteit met als hoogtepunt de gezamenlijke maaltijd op het terras.

Na de quiz, samengesteld door Madeleine met door ons zelf ingezonden vragen togen we weer het busje in voor de terugreis naar Kasteel Maurick waar we voor de zomer afscheid namen van elkaar.

Al met al een dag waar we positief op terug kunnen kijken.

 

Groepsfoto_DIVA_Lustrum_2019

DIVA_Lustrum_2019_1

DIVA_Lustrum_2019_2

DIVA_Lustrum_2019_3