VERSLAGEN

Bomentuin d'n Hooidonk

De DIVA-avond vindt plaats in Bomentuin (of Arboretum) d’n Hooidonk in Den Dungen. De bomentuin, ooit begonnen als een hobby, is intussen uitgegroeid naar 7,5 ha bomen en struiken met zo’n 1250 verschillende soorten. Een levenswerk van Frans en Mia van den Biggelaar. Frans (‘Frens’) leidt ons rond in de enorme bomentuin en vertelt over de vele bomen die er staan. Bij iedere boom staat de naam en plantdatum vermeld. 

bijeenkomst 15 juli 2020

In de prachtige oude steenfabriek in Udenhout kwamen we voor de 2 keer in Coronatijd weer live bij elkaar voor een inspirerende Diva-meeting met een workshop rondom “Luisteren”.
Een klein groepje, het is vakantietijd, van 10 personen. Na een lekker buffet op het terras, verzorgd door catering Lotsoffood, verplaatsten wij ons toch naar binnen voor de workshop van Julia van de Griendt (luistertrainingen)..

Netstitch november 2019

Verslag bijeenkomst 13 november 2019

Netty Beyer ontving ons bij Netstich. Het bedrijf die zij met veel passie drijft samen met Nanny.

Er stond een heerlijk buffet die door haar en haar man was klaargemaakt. Die lieten wij ons goed smaken en voldaan togen we naar de grote tafels waar prachtig organza lag in alle denkbare kleuren.

Netty gaf ons uitleg over het belang van kleuren. Die geven uiting aan jouw gemoedstoestand vertelde ze. Kijk maar in jullie kledingkast. Als je je 's morgen afvraagt wat je aan zal trekken beïnvloed je stemming jouw keuze.

Haal meer uit Social media

Verslag bijeenkomst Oktober 2019, “Hoe haal je meer uit Social media”

Hierbij een indruk van de inspirerende avond met veel tips en trucs over sociale media door Jacqueline van Zetten.
Het verslag volgt binnenkort.

Verbinden

DIVA_bijeenkomst_september_2019_1Verslag bijeenkomst September 2019, “Verbinden” 

De eerste bijeenkomst na de warme zomer van 2019 vond op 9 september plaats in Rosmalen. We hebben eerst genoten van een lekker diner in het restaurant van Brasserie Villa Fleurie midden in het centrum van Rosmalen. Tijd om bij te kletsen en vakantie-ervaringen uit te wisselen.

Thema van de avond was verbinden. Verbinding geeft energie en vitaliteit en kan je vooruit helpen want samen sta je sterk! We zullen deze avond op een speelse wijze werken aan samenwerking en/of elkaar steunen en werken aan onze verbondenheid.

 

Afbeelding Lustrum 22 juni 2019

Verslag Lustrum 22 juni 2019

Verslag Lustrum 22 juni 2019

Zoals het hoort bij een Lustrum werden we, als DIVA’S gekleed, sjiek ontvangen op Kasteel Maurick in Vught.

De prachtige gebakjes stonden al te pronken op het buffet, waar Madeleine en Anjo al klaar stonden om iedereen een broche op te spelden met HOERA! 25 om te ondersteunen hoe speciaal het is om deze mijlpaal te bereiken.... 

DIVA Netwerk

Jan Verhoevenstraat 9
5401 BL Uden
secretaris@diva-netwerk.nl

KVK 41085491

© 2020 DIVA

Image

Contact