InloggenVolg ons op...

LinkedinTwitterFeed


 

logovnm_transparant_website

Wat is DIVA?

Ben je op zoek naar een netwerk van en voor werkende, professionele vrouwen? En zoek je inspirerende gesprekspartners met wie je kennis en werkervaring wilt delen? Dan ben je bij DIVA op de juiste plek.

DIVA staat voor Dynamische Inspirerende Vrouwen Associatie. Wij zijn een netwerkorganisatie van en voor ambitieuze vrouwen die op eigen wijze iets willen toevoegen aan het professionele en persoonlijke leven van henzelf en dat van anderen.

Onze missie is: "Doorstroming van vrouwen in zakelijke ontwikkeling en persoonlijke groei". Samen kunnen we meer bereiken dan alleen. De DIVA-leden geven elkaar een zetje en stimuleren elkaar om een volgende stap te zetten in onze carrières. Zo bevorderen we dat vrouwen doorstromen naar hogere functies, verder groeien in hun ondernemerschap en/of juist op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen..

De bijeenkomsten van DIVA bieden volop gelegenheid om andere interessante vrouwen te ontmoeten in een inspirerende omgeving en daar bij te praten, zaken te doen, kennis te delen, vriendschappen te sluiten en elkaar beter te leren kennen. Het draait bij ons vooral om netwerken!

Wij streven naar een ledengroep waarbij een goede verhouding tussen zelfstandige ondernemers en vrouwen in dienstverband van belang is. Ook kijken we naar de spreiding over verschillende beroepsvelden om voldoende diversiteit in ons ledenbestand te hebben. We hebben ervaren dat dat juist heel inspirerend werkt.

Ben je geïnteresseerd in een eventueel lidmaatschap, neem dan contact met ons op.

Uitleg Project Pius Haven, Tilburg

dsc02550

Myra_054

{addthis off}