InloggenVolg ons op...

LinkedinTwitterFeed


 

logovnm_transparant_website

Activiteiten DIVA door het jaar heen


lid_wordenOns belangrijkste doel blijft natuurlijk netwerken en dat doen we vooral tijdens onze netwerkavonden. Deze bijeenkomsten worden 10 keer per jaar gehouden in en rond 's-Hertogenbosch en bieden inspiratie, inzicht en stimulans voor het verwezenlijken van de ambities van de leden. Tijdens elke bijeenkomst wordt aandacht besteed aan een speciaal onderwerp in de vorm van een interessant verhaal, presentatie, workshop of een bedrijfsbezoek. Soms huren we hiervoor externe sprekers in maar we maken ook gebruik van de kennis en expertise uit ons eigen netwerk. Dat betekent dat ook eigen leden het programma van de bijeenkomsten regelmatig invullen.

Aan het eind van het jaar hebben we altijd een speciale kerstbijeenkomst die op een passende wijze wordt ingevuld.

We beginnen onze netwerkbijeenkomsten met een drankje en een gezamenlijk diner en praten na afloop van de speciale activiteit ook altijd even na. Zo delen we ervaringen, krijgen nieuwe informatie en ideeën die ons nieuwe energie geven.

Onze leden kunnen de netwerkavonden ook gebruiken voor een pitch om zo een speciaal onderwerp onder de aandacht te brengen. Dat kan te maken hebben met hun werk maar bijvoorbeeld ook met een goed doel waarvoor zij zich willen inzetten.

Op onze interactieve website is meer specifieke informatie van en over onze leden te vinden. Via de site blijven de leden op de hoogte van de belangrijkste activiteiten van DIVA, het Bestuur en haar leden, en kunnen ze zich inschrijven voor de netwerkavonden. Ook staan er op de site artikelen, belangrijke berichten en nieuwtjes. Zo houden we elkaar goed op de hoogte en zorgen we continue voor nieuwe inspiratiebronnen.