InloggenVolg ons op...

LinkedinTwitterFeed


 

logovnm_transparant_website

Welkom bij DIVA!

DIVA staat voor Dynamische Inspirerende Vrouwen Associatie. Wij zijn een netwerkorganisatie voor vrouwen die op eigen wijze iets willen toevoegen aan het professionele en persoonlijke leven van henzelf en dat van anderen. Onze missie is: "Doorstroming van vrouwen in zakelijke ontwikkeling en persoonlijke groei".

De bijeenkomsten van DIVA bieden volop gelegenheid om andere interessante vrouwen te ontmoeten in een inspirerende omgeving en daar bij te praten, zaken te doen, kennis te delen, vriendschappen te sluiten en elkaar beter te leren kennen. Het draait bij ons vooral om netwerken! Dát vinden wij belangrijk.Inventarisatie PDF
donderdag 25 oktober 2018 00:00

Bijeenkomst-oktober

Inventarisatie

Was er besloten vorig jaar om een ledenvergadering te houden, is er toch van afgeweken.

Nanny heeft ons wegwijs gemaakt met de "lean sig sigma" techniek, daarmee kon iedereen die aanwezig was gezamenlijk en in overleg een aantal ideeën plaatsen via het "visgraad diagram".

Dit model nodigt je uit tot brainstormen met een aantal leden, zodat de essentiële aspecten naar vorig komen die belangrijk zijn voor het voortbestaan van DIVA. 

Laatst aangepast op donderdag 01 november 2018 12:19
Lees meer...
 
Ken je Kerntalenten PDF
woensdag 19 september 2018 00:00

Kenrtalenten

Ken je Kerntalenten

Vaak zie je binnen je relatie, vrienden of familie kring dat er vele allerlei studies hebben gedaan en dan toch nog iets geheel anders in hum leven zijn gaan doen!

Jammer van de energie, tijd en financiën.....

 

 

Laatst aangepast op donderdag 01 november 2018 12:14
Lees meer...
 
Logopedie PDF
donderdag 31 mei 2018 00:00

LogopedieDIVA-mei-2018-1

Ofwel: hoe praat je duidelijke taal.....

Eén ding was zeer duidelijk deze avond: het goed spreken van jouw taal is afhankelijk van tientallen factoren, veel meer dan je je realiseert.

Jouw manier van ver"woorden" wordt door zoveel invloeden beïnvloed dat het een groot wonder is dat wij ongecompliceerd kunnen communiceren.....

Laatst aangepast op maandag 04 juni 2018 23:29
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 25