InloggenVolg ons op...

LinkedinTwitterFeed


 

logovnm_transparant_website

Welkom bij DIVA!

DIVA staat voor Dynamische Inspirerende Vrouwen Associatie. Wij zijn een netwerkorganisatie voor vrouwen die op eigen wijze iets willen toevoegen aan het professionele en persoonlijke leven van henzelf en dat van anderen. Onze missie is: "Doorstroming van vrouwen in zakelijke ontwikkeling en persoonlijke groei".

De bijeenkomsten van DIVA bieden volop gelegenheid om andere interessante vrouwen te ontmoeten in een inspirerende omgeving en daar bij te praten, zaken te doen, kennis te delen, vriendschappen te sluiten en elkaar beter te leren kennen. Het draait bij ons vooral om netwerken! Dát vinden wij belangrijk.Logopedie PDF
donderdag 31 mei 2018 00:00

LogopedieDIVA-mei-2018-1

Ofwel: hoe praat je duidelijke taal.....

Eén ding was zeer duidelijk deze avond: het goed spreken van jouw taal is afhankelijk van tientallen factoren, veel meer dan je je realiseert.

Jouw manier van ver"woorden" wordt door zoveel invloeden beïnvloed dat het een groot wonder is dat wij ongecompliceerd kunnen communiceren.....

Laatst aangepast op maandag 04 juni 2018 23:29
Lees meer...
 
De Dames van Hurkmans PDF
maandag 19 maart 2018 00:00

Panne-zonder-mannenDe Dames van Hurkmans

Zo, dat is nogal eens een Garage waar je je als vrouw meteen thuis voelt, in de etalage valt je oog al op de mooie design stoelen, planten en schittert er door het raam al een roze muur!

Kan dit ook????? Super cool, zou mijn kleindochter zeggen....

Laatst aangepast op zondag 27 mei 2018 10:17
Lees meer...
 
Rouwbegeleiding op het werk PDF
dinsdag 20 februari 2018 00:00

Rouwen

Verslag Bijeenkomst DIVA 20-02-2018

De bijeenkomst van 20 februari 2018 werd gehouden in Brasserie 155 in Vught. De avond gaat over rouwbegeleiding op het werk en wordt verzorgd door Chantal Frederiks. (www.coachingpraktijk.com). De workshop is getiteld: Zag je het niet aankomen? Deze titel blijkt geïnspireerd op Chantal's persoonlijke ervaring. Drie jaar geleden heeft haar partner zichzelf van het leven beroofd en bleef zij achter met twee jonge jongens. Vanuit deze ervaring heeft Chantal de coachingpraktijk die ze al had (op het gebied van loopbaanbegeleiding) omgebogen richting rouwverwerking. Over dit onderwerp biedt zij nu trainingen aan voor bedrijven.

Laatst aangepast op zondag 27 mei 2018 10:08
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 25