InloggenVolg ons op...

LinkedinTwitterFeed


 

logovnm_transparant_website

Welkom bij DIVA!

DIVA staat voor Dynamische Inspirerende Vrouwen Associatie. Wij zijn een netwerkorganisatie voor vrouwen die op eigen wijze iets willen toevoegen aan het professionele en persoonlijke leven van henzelf en dat van anderen. Onze missie is: "Doorstroming van vrouwen in zakelijke ontwikkeling en persoonlijke groei".

De bijeenkomsten van DIVA bieden volop gelegenheid om andere interessante vrouwen te ontmoeten in een inspirerende omgeving en daar bij te praten, zaken te doen, kennis te delen, vriendschappen te sluiten en elkaar beter te leren kennen. Het draait bij ons vooral om netwerken! Dát vinden wij belangrijk.DIVA website “in the works”
donderdag 22 mei 2014 19:49

Onder constructieOp dit moment wordt er hard gewerkt aan de DIVA website: niet alleen aan de teksten maar ook aan de vormgeving. De veranderingen zijn het gevolg van de feedback die we van jullie hebben gekregen via de enquête, die jullie onlangs hebben ontvangen.

Lees meer...
 
Wat vertel je over DIVA?
donderdag 08 mei 2014 18:12

logovnm_transparant_websiteEén van de workshops tijdens de communicatie bijeenkomst op 23 april jl. ging over externe communicatie. Wat vertel je over DIVA aan anderen als je maximaal een minuut tijd krijgt. Deze workshop leverde hele mooie en soms ook hilarische resultaten op.{simplepopup}Werk in uitvoering
De komende weken zijn we aan het werk op deze website. Schrik niet :) De website blijft gewoon werken en alle functionaliteiten kun je dan ook gebruiken. De webmaster{/simplepopup}

Lees meer...
 
Blij met je communicatie skills?
woensdag 23 april 2014 00:00

Bijeenkomst_april_75_75Communiceren kan iedereen maar zorgen dat je verhaal op de juiste manier aankomt bij de juiste mensen is een vak apart. Theo Hendriks heeft een fantastisch boek (No Story No Glory) geschreven over de kunst van verhalen vertellen en vooral over het vertellen van je eigen verhaal.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 24