InloggenVolg ons op...

LinkedinTwitterFeed


 

logovnm_transparant_website

Welkom bij DIVA!

DIVA staat voor Dynamische Inspirerende Vrouwen Associatie. Wij zijn een netwerkorganisatie voor vrouwen die op eigen wijze iets willen toevoegen aan het professionele en persoonlijke leven van henzelf en dat van anderen. Onze missie is: "Doorstroming van vrouwen in zakelijke ontwikkeling en persoonlijke groei".

De bijeenkomsten van DIVA bieden volop gelegenheid om andere interessante vrouwen te ontmoeten in een inspirerende omgeving en daar bij te praten, zaken te doen, kennis te delen, vriendschappen te sluiten en elkaar beter te leren kennen. Het draait bij ons vooral om netwerken! Dát vinden wij belangrijk.20 jaar DIVA – gevarieerd feestprogramma laat alle DIVA’s stralen PDF
vrijdag 11 juli 2014 07:26

DIVA_groepsfoto_75Wat waren ze mooi! De DIVA’s die op zaterdag 5 juli helemaal klaar voor een spetterend lustrumfeest de zaal van Kasteel Geldrop betraden. De inspirerende uitnodiging had haar werk gedaan. 

Laatst aangepast op zaterdag 12 juli 2014 10:18
Lees meer...
 
Integriteit... een beetje kan niet! PDF
donderdag 29 mei 2014 20:36

Bijeenkomst_mei_2014Tja... zo'n avond zet je wel aan het denken. Het thema van de spreker Karin Ingelse deze bijeenkomst was 'Integriteit'. En ook al denken we van onszelf dat we heel integer zijn, je loopt er toch wel eens tegen aan dat dat niet zo is. Want wie laat er niet eens iets zwart doen.....

Lees meer...
 
DIVA website “in the works”
donderdag 22 mei 2014 19:49

Onder constructieOp dit moment wordt er hard gewerkt aan de DIVA website: niet alleen aan de teksten maar ook aan de vormgeving. De veranderingen zijn het gevolg van de feedback die we van jullie hebben gekregen via de enquête, die jullie onlangs hebben ontvangen.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 9 van 24