InloggenVolg ons op...

LinkedinTwitterFeed


 

logovnm_transparant_website

Welkom bij DIVA!

DIVA staat voor Dynamische Inspirerende Vrouwen Associatie. Wij zijn een netwerkorganisatie voor vrouwen die op eigen wijze iets willen toevoegen aan het professionele en persoonlijke leven van henzelf en dat van anderen. Onze missie is: "Doorstroming van vrouwen in zakelijke ontwikkeling en persoonlijke groei".

De bijeenkomsten van DIVA bieden volop gelegenheid om andere interessante vrouwen te ontmoeten in een inspirerende omgeving en daar bij te praten, zaken te doen, kennis te delen, vriendschappen te sluiten en elkaar beter te leren kennen. Het draait bij ons vooral om netwerken! Dát vinden wij belangrijk.Zakelijk flirten PDF
maandag 04 mei 2015 00:00

Mirjam-WiersmaOp 30 maart 2015 waren we te gast op het prachtige, oude kazernecomplex 'Fort Isabella' in Vught, bij De Pure Keuken. Een bijzonder mooie plek. Mirjam Wiersma liet ons hier zien hoe ‘zakelijk flirten’ werkt. Het doel hiervan is natuurlijk je gunfactor verhogen, om daarmee jouw zaken makkelijker voor elkaar te krijgen.  Dus bereid je goed voor op een zakelijke bijeenkomst. Bedenk welk compliment je zou kunnen geven om de ‘relatie te laten sprankelen’. 

 

Laatst aangepast op maandag 04 mei 2015 15:04
Lees meer...
 
Jonge Ondernemers anno 2015 PDF
dinsdag 17 maart 2015 00:00

 Michael_LuseinkJonge Ondernemers anno 2015; dat was het thema van deze avond. De bijzonder hoge opkomst van de leden was meteen merkbaar bij binnenkomst. Veel gemoedelijke begroetingen in de entree van ’t Lieve Leven met een borrel of lekker kopje koffie. Nadat Gerry het welkomstwoord had gehouden en een nieuw aspirant-lid zichzelf had voorgesteld werd het tijd om richting tafel te gaan.Het diner was voortreffelijk en de sfeer zat er goed in. Vol verwachting namen we na het heerlijke toetje plaats om de jonge ondernemers te horen spreken.

 

Laatst aangepast op dinsdag 17 maart 2015 10:46
Lees meer...
 
Arbeidsongeschiktheid, een zorgvuldig bewaard geheim. PDF
maandag 26 januari 2015 00:00

Joop_Kijvekamp_smallOp woensdag 21 januari kwamen we voor het eerst dit jaar weer bij elkaar. Helaas met een relatief kleine groep maar wat hadden we een fijne en vooral inspirerende avond in ’t Lieve Leven in Helvoirt. Hoewel er veel hetzelfde is gebleven, was  merkbaar dat er een nieuw bestuur gestart is.

Laatst aangepast op maandag 26 januari 2015 20:19
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 8 van 25