InloggenVolg ons op...

LinkedinTwitterFeed


 

logovnm_transparant_website

Welkom bij DIVA!

DIVA staat voor Dynamische Inspirerende Vrouwen Associatie. Wij zijn een netwerkorganisatie voor vrouwen die op eigen wijze iets willen toevoegen aan het professionele en persoonlijke leven van henzelf en dat van anderen. Onze missie is: "Doorstroming van vrouwen in zakelijke ontwikkeling en persoonlijke groei".

De bijeenkomsten van DIVA bieden volop gelegenheid om andere interessante vrouwen te ontmoeten in een inspirerende omgeving en daar bij te praten, zaken te doen, kennis te delen, vriendschappen te sluiten en elkaar beter te leren kennen. Het draait bij ons vooral om netwerken! Dát vinden wij belangrijk.Het rode boekje of het blauwe boekje? PDF
dinsdag 22 maart 2016 18:00

DIVA-COLLAGE

Het Nederlands Patriciaat of van Adel; wat is nou wat eigenlijk precies .....  Is het het blauwe boekje of het rode? Is de familie Houben in het blauwe boekje te vinden of in het rode? Is de familie Von Geusau nou van Adel of niet en wie wil er tegenwoordig nog naar het Debutantenbal?

Op 22 maart 2016 hadden wij een bijzondere avond, die in het teken stond van ‘de Adel'. En natuurlijk kwamen we bij elkaar op een prachtige locatie, die helemaal paste bij het onderwerp. We waren namelijk te gast bij Kasteel de Strijdhoef in Udenhout.

 

Laatst aangepast op woensdag 30 maart 2016 10:43
Lees meer...
 
Heronimus Bosch PDF
woensdag 24 februari 2016 17:00

jeroen_bosch

Het Noordbrabants Museum in ’s-Hertogenbosch presenteert van 13 februari tot en met 8 mei 2016 de internationale tentoonstelling Jheronimus Bosch - Visioenen van een genie. Met een groot aantal schilderijen (panelen en triptieken) en tekeningen is het de grootste overzichtstentoonstelling van Jheronimus Bosch (geboren ca. 1450 in  ’s-Hertogenbosch en overleden in 1516) ooit. Het zijn allemaal bruiklenen, die uit vooraanstaande musea uit de hele wereld komen.

 

Laatst aangepast op woensdag 30 maart 2016 10:44
Lees meer...
 
Rode Kruis - Humanitair oorlogsrecht PDF
donderdag 28 januari 2016 00:00

rode_kruis

De eerste DIVA-bijeenkomst in 2016 gaat over het Humanitair Oorlogsrecht. Vrouwelijke vrijwilligers van het Rode Kruis verzorgen een presentatie over dit interessante onderwerp. Humanitair Oorlogsrecht - Welke regels gelden er in oorlogstijd? Welke wapens en methoden zijn verboden en waarom? Hoe zit het met de naleving van het oorlogsrecht in Syrië, Oekraïne of een ander conflictgebied? Leer meer over het humanitair oorlogsrecht (HOR).

 

Laatst aangepast op zondag 06 maart 2016 08:50
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 7 van 25