InloggenVolg ons op...

LinkedinTwitterFeed


 

logovnm_transparant_website

Welkom bij DIVA!

DIVA staat voor Dynamische Inspirerende Vrouwen Associatie. Wij zijn een netwerkorganisatie voor vrouwen die op eigen wijze iets willen toevoegen aan het professionele en persoonlijke leven van henzelf en dat van anderen. Onze missie is: "Doorstroming van vrouwen in zakelijke ontwikkeling en persoonlijke groei".

De bijeenkomsten van DIVA bieden volop gelegenheid om andere interessante vrouwen te ontmoeten in een inspirerende omgeving en daar bij te praten, zaken te doen, kennis te delen, vriendschappen te sluiten en elkaar beter te leren kennen. Het draait bij ons vooral om netwerken! Dát vinden wij belangrijk.DIVA te gast bij Woonlandschap de Leyhoeve PDF
dinsdag 21 februari 2017 00:00

woonlandschap-leyhoeve

Als een koningin word ik door Elisabeth naar de Leyhoeve gereden. Aldaar betreden we het bordes als ware het een paleis of een sjiek hotel. Het is echter een plek om samen aangenaam oud te worden. Een woonlandschap als een dorp, op een prettige locatie naast het Leijpark en het riviertje De Leij, van alle gemakken voorzien. Een droom van Toon voor zijn Heleen, uitgevoerd door Roozen van Hoppe, samen met diverse partijen (leyhoeve-tilburg.nl).

 

Laatst aangepast op woensdag 22 februari 2017 13:49
Lees meer...
 
Netwerken PDF
woensdag 08 februari 2017 00:00

ClassicPark

Op 16 januari was de 1e bijeenkomst van DIVA van dit jaar.
De netwerkbijeenkomst stond volledig in het teken van netwerken.

De locatie was het Classic Parc, waar een overheerlijk diner geserveerd werd. Tijdens de maaltijd werd het voorstelrondje weer in ere hersteld, het verzoek was om dit in telegramstijl te doen en er maximaal een elevator pitch van te maken van 1 minuut. Dat was weer leuk en verrassend om te doen.....hoewel een paar dames zichzelf wel erg graag horen praten en erg veel tijd namen.

Daar moeten we met z'n allen beter op letten want het haalt wel erg de vaart uit een avond.

 

Laatst aangepast op donderdag 09 februari 2017 08:32
Lees meer...
 
Piushaven, levend podium van Tilburg PDF
donderdag 26 mei 2016 17:30

divaOp 26 mei hebben we een bezoek gebracht aan de Piushaven in Tilburg. Ons bezoek startte in het Falconpand waar we veel gehoord hebben over crowdfunding, dat een belangrijke rol speelt bij de gebiedsontwikkeling van de Piushaven. Meerdere ondernemers maken dankbaar gebruik van deze manier van funding, die uitstekend kan dienen als een alternatief voor, of aanvulling op, bancaire financiering. Collin Crowdfund is een deskundig, toegankelijk en transparant crowdfunding platform dat o.a. Bikken en Bakken, één van de ondernemers in de Piushaven, op weg heeft geholpen. Zo kon een mooi en ambachtelijk bakkersbedrijf ontstaan op een fraaie nieuwe locatie.

Laatst aangepast op zaterdag 11 juni 2016 14:58
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 6 van 25