InloggenVolg ons op...

LinkedinTwitterFeed


 

logovnm_transparant_website

Welkom bij DIVA!

DIVA staat voor Dynamische Inspirerende Vrouwen Associatie. Wij zijn een netwerkorganisatie voor vrouwen die op eigen wijze iets willen toevoegen aan het professionele en persoonlijke leven van henzelf en dat van anderen. Onze missie is: "Doorstroming van vrouwen in zakelijke ontwikkeling en persoonlijke groei".

De bijeenkomsten van DIVA bieden volop gelegenheid om andere interessante vrouwen te ontmoeten in een inspirerende omgeving en daar bij te praten, zaken te doen, kennis te delen, vriendschappen te sluiten en elkaar beter te leren kennen. Het draait bij ons vooral om netwerken! Dát vinden wij belangrijk.Heronimus Bosch PDF
woensdag 24 februari 2016 17:00

jeroen_bosch

Het Noordbrabants Museum in ’s-Hertogenbosch presenteert van 13 februari tot en met 8 mei 2016 de internationale tentoonstelling Jheronimus Bosch - Visioenen van een genie. Met een groot aantal schilderijen (panelen en triptieken) en tekeningen is het de grootste overzichtstentoonstelling van Jheronimus Bosch (geboren ca. 1450 in  ’s-Hertogenbosch en overleden in 1516) ooit. Het zijn allemaal bruiklenen, die uit vooraanstaande musea uit de hele wereld komen.

 

Laatst aangepast op woensdag 30 maart 2016 10:44
Lees meer...
 
Rode Kruis - Humanitair oorlogsrecht PDF
donderdag 28 januari 2016 00:00

rode_kruis

De eerste DIVA-bijeenkomst in 2016 gaat over het Humanitair Oorlogsrecht. Vrouwelijke vrijwilligers van het Rode Kruis verzorgen een presentatie over dit interessante onderwerp. Humanitair Oorlogsrecht - Welke regels gelden er in oorlogstijd? Welke wapens en methoden zijn verboden en waarom? Hoe zit het met de naleving van het oorlogsrecht in Syrië, Oekraïne of een ander conflictgebied? Leer meer over het humanitair oorlogsrecht (HOR).

 

Laatst aangepast op zondag 06 maart 2016 08:50
Lees meer...
 
Zakelijk flirten PDF
maandag 04 mei 2015 00:00

Mirjam-WiersmaOp 30 maart 2015 waren we te gast op het prachtige, oude kazernecomplex 'Fort Isabella' in Vught, bij De Pure Keuken. Een bijzonder mooie plek. Mirjam Wiersma liet ons hier zien hoe ‘zakelijk flirten’ werkt. Het doel hiervan is natuurlijk je gunfactor verhogen, om daarmee jouw zaken makkelijker voor elkaar te krijgen.  Dus bereid je goed voor op een zakelijke bijeenkomst. Bedenk welk compliment je zou kunnen geven om de ‘relatie te laten sprankelen’. 

 

Laatst aangepast op maandag 04 mei 2015 15:04
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 6 van 24