InloggenVolg ons op...

LinkedinTwitterFeed


 

logovnm_transparant_website

Welkom bij DIVA!

DIVA staat voor Dynamische Inspirerende Vrouwen Associatie. Wij zijn een netwerkorganisatie voor vrouwen die op eigen wijze iets willen toevoegen aan het professionele en persoonlijke leven van henzelf en dat van anderen. Onze missie is: "Doorstroming van vrouwen in zakelijke ontwikkeling en persoonlijke groei".

De bijeenkomsten van DIVA bieden volop gelegenheid om andere interessante vrouwen te ontmoeten in een inspirerende omgeving en daar bij te praten, zaken te doen, kennis te delen, vriendschappen te sluiten en elkaar beter te leren kennen. Het draait bij ons vooral om netwerken! Dát vinden wij belangrijk.Ontwikkeling van het Aadal en de N279 PDF
woensdag 28 juni 2017 00:00

SON279_N279

Na weer een prachtige ontvangst op Kasteel Heeswijk, ging Gerard Traa van Brabants landschap met ons aan de wandel over het terrein rondom het Kasteel. Waarbij hij ons op inspirerende wijze wegwijs heeft gemaakt in de geschiedenis van de natuur rondom het Kasteel. Ook deelde hij vol passie wat het Brabants Landschap heeft gedaan en doet om ervoor te zorgen dat de natuurlijke elementen zoveel mogelijk behouden blijven. En wat ze de afgelopen jaren hebben gedaan (al dan niet in samenwerking met andere betrokkenen) om een aantal verloren elementen weer terug te brengen. De Dassenburcht is daar een prachtig voorbeeld van.

 

Laatst aangepast op dinsdag 12 september 2017 13:15
Lees meer...
 
Het goud van de 55 plusser - gerdien de Wal en Manon Desar PDF
dinsdag 16 mei 2017 00:00

55

Er zijn seizoenen binnen elke levensfase. Er is een levenswiel en cyclisch wiel, ook in de dag. Deze symbolen zijn ook uitgangspunt in het boek. Een relevante maar lastige vraag is: Wat wil je? Wat heb je te geven? Wat heb je aan toegevoegde waarde te brengen? De kunst is je opgebouwde vaardigheden in een andere context te benutten. Dat biedt verdieping en verrijking. Door Gerdien de Wal en Manon Desar.

 

 

Laatst aangepast op donderdag 15 juni 2017 19:54
Lees meer...
 
Mentaliseren Coachen met Quinie Vermeulen PDF
donderdag 23 maart 2017 00:00

Mentaliserend-coachen

Op 23 maart 2017 waren wij te gast bij restaurant Magnolia's bij Burggolf Haverleij in Engelen. Na een heerlijk diner en gezellig bijkletsen (waarbij onbewust al heel wat werd gementaliseerd) was het tijd voor onze gastspreekster: onze eigen Quinie! Een van de methodes die Quinie gebruikt bij haar werkzaamheden als haptotherapeut en psycholoog is Mentaliserend Coachen.

 

 

Laatst aangepast op dinsdag 25 april 2017 10:22
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 5 van 25